15 Oktober 2018 //
Basware weer leider in het Gartner Magic Quadrant voor Procure-to-Pay Suites
Geavanceerde technologie stelt Basware-klanten in staat om gelijktijdig te integreren met meerdere backoffice-systemen. De naadloze integratiemogelijkheden met meer dan 250 ERP’s bezorgen Basware leiderspositie

Basware werd voor de derde achtereenvolgende keer erkend als een leider in het Gartner Magic Quadrant voor Procure-to-Pay Suites in 2018. Het bedrijf werd geëvalueerd op basis van criteria zoals 'gemakkelijke integratie'. “Gemak van integratie is iets waar we ons bij Basware als merk onderscheiden,” zegt Dany De Budt, country manager bij Basware. “Basware kan tegelijkertijd worden geïntegreerd met backoffice-systemen en meerdere ERP's. Dit helpt onze klanten om sneller ROI te realiseren en vereenvoudigt het implementatieproces. Onze eigen oplossing ondersteunt de stroom van nauwkeurige en kritieke gegevens over belangrijke bedrijfsoplossingen en verzekert een 100% bestedingszichtbaarheid, ongeacht het backend-systeem.”
Basware is gecertificeerd voor SAP, is lid van de Oracle ERP-familie en is een Microsoft-partner. Over de thematiek publiceert Basware een blog.