8 December 2017 //
BDO en Crossroad gaan samen
BDO Belgium neemt alle aandelen over van Crossroad, een specialist in digitale transformatie.

Crossroad verleent advies bij de conceptuele uitwerking, de implementatie van nieuwe technologieën en begeleidt de medewerkers. BDO ziet hierin grote toegevoegde waarde en bovendien versterkt BDO zijn expertise rond digitalisering en innovatie. Alle medewerkers blijven aan boord en de geplande extra aanwervingen gaan door.

Het huidige management met Jan De Schepper als Uitvoerend Bestuurslid en Managing Director Peter Van Laer blijven aan boord. Naast De Schepper en Van Laer blijft ook Carmen Cordier zetelen in de nieuwe Raad van Bestuur. BDO en Crossroad houden voor de komende jaren een uitgesproken groeiplan aan. In 2018 werft het bedrijf opnieuw extra mensen aan.

Aan de hand van nieuwe methodieken en technologieën zoals Blockchain & IoT, API management en Process & Data Mining, zal ‘BDO Crossroad’ de bedrijven nog beter kunnen ondersteunen om een hogere productiviteit en meer efficiëntie te realiseren. Crossroad is ook partner van het eerste uur van het NxtPort platform, een toonaangevend voorbeeld van een sectorbreed datadelingsplatform. Bij De Lijn helpt Crossroad om de complexe transformatie naar verdere digitalisering te realiseren. Het is eveneens actief op andere domeinen zoals Supply Chain. Zo begeleidt Crossroad de uniformisering van de wereldwijde systemen van Manuchar, een globale ‘trading, logistics en distribution’-organisatie gevestigd in Antwerpen.