2 April 2018 //
BDO integreert Ideas at Work: derde overname in drie maanden
BDO België groeit naar meer dan 700 medewerkers (+18%)

Het advieskantoor BDO neemt de aandelen van het consultancybedrijf Ideas at Work over. Na de recente overnames van Crossroad en de start-up Eurides is Ideas at Work het derde bedrijf in drie maanden tijd dat BDO België aan boord hijst. Daarmee heeft BDO België bijna een vijfde meer werknemers in dienst dan aan het einde van 2017. Zo onderstreept advieskantoor BDO zijn ambities op vlak van digitalisering & transformatie in de bedrijfswereld.

Met de overname van Ideas at Work, de recente integratie van BDO Crossroad en het partnership met Eurides evolueert de afdeling BDO Advisory van 60 naar 170 consultants. Het Ideas at Work team van 40 ervaren consultants zal voortaan opereren vanuit de Advisory-tak van BDO. BDO België heeft vandaag experten in huis met heel diverse achtergronden, van ingenieurs tot psychologen, en van juristen tot economisten. Allemaal met één doel: bedrijven in België helpen met hun digitale transformatie en met de realisatie van hun strategische doelen.

Johan Vandenbroeck, Partner Advisory BDO België: “Met de nieuwe collega’s van Ideas at Work maken we onze dienstverlening compleet. Dankzij hen kunnen we deze laatste stap zetten, en helpen we – samen met het bestaande team ‘BDO Organization & Performance Management’ – ondernemers om hun groeiambities te vertalen naar een concreet plan.”