24 Juli 2018 //
BDO neemt PKF-VMB Risk Advisory over
BDO België versterkt zijn Risk Advisory dienstverlening in Wallonië en Brussel

Het advieskantoor BDO neemt de adviesdiensten rond interne audit en risicobeheer van de financiële dienstverlener PKF-VMB over. Christophe Quiévreux, verantwoordelijk voor deze dienstverlening bij PKF-VMB, wordt partner bij BDO België en zal de Risk Advisory diensten van BDO België in Wallonië en Brussel verder ontwikkelen.

De overname van PKF-VMB Risk Advisory is na de recente overnames van Crossroad, Ideas at Work en de start-up Eurides al de vierde overname voor BDO België in 2018. Het advieskantoor krijgt hierdoor een stevige voet aan de grond in Wallonië en Brussel voor zijn Risk Advisory diensten. Het team van Christophe Quiévreux zal vanuit de kantoren van BDO in La Hulpe zijn internationale en beursgenoteerde bedrijven ondersteunen.

“De afdeling Risk Advisory Services groeit sinds 2012 jaarlijks met ruim 20% bij BDO België en zal in 2018 goed zijn voor een omzet van 3 miljoen euro. Die groei situeert zich echter voornamelijk in Vlaanderen en Brussel. Daarom zullen we samen met Christophe Quiévreux en zijn team BDO’s diensten op vlak van risicobeheer en interne audit nu ook in het zuiden van België verder ontwikkelen.”
Koen Claessens, Partner Risk Advisory Services van BDO België

Door deze overname groeit het Risk Advisory team bij BDO België tot 21 experten.