15 Februari 2018 //
Big databedrijf vertrouwt op ERP-oplossing Business World
De Gentse scale-up NGDATA kiest voor Unit4 om haar internationale groei te ondersteunen met ERP-oplossing Business World.

De samenwerking betekent voor NGDATA een uniformisering van haar processen en datamodel en een consolidatie van het applicatielandschap. Dit zal het bedrijf toelaten haar verdere globalisering in goede banen te leiden.De implementatie van Unit4 Business World is nu reeds bezig. De afronding van fase 1 wordt verwacht in maart 2018. “Unit4 Business World kan de processen van NGDATA ondersteunen en bovendien een optimale informatievoorziening bieden. We kunnen een snelle implementatie garanderen dankzij onze uitgebreide ervaring met dynamische dienstverleners,” zegt Jérôme de Waele, Accountmanager bij Unit4.

Eens het systeem volledig operationeel is, krijgt NGDATA de volledige controle in handen. “Het is een van de redenen waarom we kozen voor Unit4,” zegt Didier Van der Coelden, CFO bij NGDATA. “De sterke aanpasbaarheid op functioneel niveau en schaalbaarheid van de software zorgt ervoor dat we zelf aanpassingen kunnen doorvoeren, zowel op vlak van projectmanagement, als op vlak van HR, budgettering en financiële rapportage.”