28 Juni 2017 //
De credit management cockpit
Alle informatie over kredietwaardigheid in één blik: kredietverzekeraar Atradius lanceert nieuw online polisbeheersysteem Atrium

Atradius kondigde zonet Atrium aan, het nieuwe digitale platform waarmee klant en makelaar hun polissen kunnen beheren. Het systeem biedt bedrijven geavanceerde kredietverzekeringstransacties en een ongeëvenaard dienstverleningsniveau. Het portaal wordt binnen de maand gelanceerd.
Atrium werd ontworpen om tegemoet te komen aan de dagelijkse credit managementbehoeften van klanten, makelaars, vertegenwoordigers en accountmanagementteams. Op één centrale plaats, het Atrium, heeft de klant toegang tot alle online tools. Het platform plaatst de debiteur centraal en biedt een snellere en efficiëntere gebruikerservaring dan de vorige tools. Daarbij ligt de klemtoon op dekkingsaanvragen en op het indienen van onbetaalde vorderingen.
Christophe Cherry, Country Director Atradius Belux en tevens interne sponsor van het Atriumproject, liet weten: “Ik ben verheugd over de lancering van Atrium, ons nieuwe klantenportaal. Atrium is een Oracle-portaal dat, gebaseerd op input van heel wat klanten en de feedback over de vorige online tools, werd ontworpen om in te spelen op nieuwe digitale ontwikkelingen en veranderende gebruikersbehoeften. Dankzij deze nieuwe aanpak en technologie bespaart iedereen bijzonder veel tijd en wordt manueel werk zo sterk mogelijk gereduceerd.”