16 Oktober 2018 //
EMAsphere haalt 4,5 miljoen euro op
Vijf jaar na de opstart telt EMAsphere meer dan veertig werknemers, duizenden klanten, waaronder de grootste adviesbureaus, twee kantoren in België (Gent en Louvain-la-Neuve) en een filiaal in Frankrijk. Vandaag wil EMAsphere eerst en vooral zijn aanwezigheid in Vlaanderen versterken en zijn leiderschap in Frankrijk uitbouwen, om daarna zijn territorium verder uit te breiden met het ontwikkelen van zijn softwareoplossingen voor ‘real-time data-driven companies’.

De tweede fondsenwerving gebeurde bij privé-investeerders en werknemers van het bedrijf, die steeds meer betrokken zijn bij de ontwikkeling ervan. Een derde fundraising vanaf volgend jaar is niet uitgesloten met het oog op een nog grotere internationale expansie.

 “Ons klantenbestand heeft zich uitgebreid, van KMO’s tot  bedrijven met internationale ambities zoals Adneom maar ook tot belangrijke adviesbureaus zoals Deloitte of Vandelanotte in België, alsook BDO en Grant Thornton in Frankrijk”, aldus Didier Vankeerberghen, co-CEO van EMAsphere.

EMAsphere connecteert rechtstreeks met de beheersoplossingen, ERP-, HR-, CRM- en andere specifieke systemen of zelfs Exceldata van klanten, net als hun boekhoudsystemen. Met deze kant-en-klare cloudoplossing beschikken bedrijven over online dashboards en grafieken die zowel gedetailleerd als duidelijk zijn en waarvan de KPI’s dagelijks automatisch geüpdatet worden.