13 Oktober 2017 //
Grant Thornton Belgium en DWVA bundelen krachten
Grant Thornton heeft een akkoord gesloten over de toetreding van De Witte-Viselé Associates (kortweg DWVA) tot Grant Thornton.

Hiermee breidt Grant Thornton haar accountancy- en fiscale dienstverlening in de Brusselse en Waalse regio verder uit. Voor de full-service adviespartner betekent dit een versterking met 20 experten in diverse accounting en tax specialisaties. “Wij zijn reeds lang op zoek naar een juiste partner om onze fiscale, accountancy en andere adviesdiensten in de Brusselse en Waalse regio verder te ontwikkelen. Met DWVA hebben wij de ‘perfect fit’ gevonden. Dankzij onze gebundelde krachten kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van groeiende en dynamische ondernemingen” aldus Paul De Weerdt, managing partner van Grant Thornton. Hij ziet de integratie met vertrouwen tegemoet: “De cultuur van beide partijen, hun waarden en hun missie sluiten nauw bij elkaar aan. Beide organisaties zijn een bereikbare gesprekspartner die hun gespecialiseerde diensten op een efficiënte en pragmatische wijze aanbieden, en dit met een uitgesproken klantenfocus.”
Ook Sigrid Viselé, managing partner bij DWVA, benadrukt de voordelen van de samenwerking: “De aansluiting bij het Grant Thornton-netwerk brengt onze klanten en medewerkers in contact met de internationale expertise van de 47.000 medewerkers van het wereldwijde netwerk, verspreid over meer dan 130 landen.”