16 Maart 2018 //
Inzicht in aankopen
Basware heeft verbeteringen in zijn Supplier Spend Dashboard doorgevoerd. Aan de hand van geavanceerde analyses kunnen gebruikers nu nog meer bedrijfskristische data krijgen om kostenverlagingen te realiseren.

Baswares analyses voor leveranciersuitgaven geven een inzicht in uitgaven waardoor inkoopspecialisten betere koopbeslissingen kunnen nemen. De oplossing verzamelt en analyseert inkoopgegevens waardoor waardevolle inzichten ontstaan over thema's zoals leveranciersuitgaven, bestedingscategorieën en (on)gecontroleerde uitgaven.

“Zelfs met de enorme hoeveelheid data die tegenwoordig beschikbaar is, verliezen bedrijven het overzicht van de uitgaven binnen hun organisatie. Simpelweg omdat er geen manier is om deze informatie te begrijpen en er actie op te ondernemen”, zegt Sami Peltonen, Vice President van Purchase to Pay Product Management bij Basware. “Ons verbeterde dashboard biedt een grafische weergave van de lopende uitgaven en geeft trends weer. Hierdoor kunnen onze klanten inzoomen op de details en doelen stellen om uitgaven te beheersen en kostenbesparingsmogelijkheden te realiseren.”