4 Januari 2018 //
KPMG opent kantoor op Post X-site in Antwerpen-Berchem
De centrale locatie en de situering op een mobiliteitsknooppunt liggen aan de basis van de keuze voor Post X.

Deze week opent KPMG zijn nieuw kantoor op de Post X-site in Antwerpen-Berchem, op het kruispunt van de Antwerpse Ring, de Singel en het NMBS-station van Berchem. Ook het onafhankelijke advocatenkantoor K law, dat een kostengroepering vormt met KPMG, zal er een vestiging openen. Tot heden lag het kantoor voor de regio Antwerpen in Kontich. Dirk Van Stappen, vennoot bij KPMG in België: “Door te verhuizen naar een mobiliteitsknooppunt vergroten we de waaier aan vervoersmodi voor onze klanten en onze medewerkers. De site Post X is heel gemakkelijk bereikbaar, niet alleen met de wagen, maar ook met alternatieve transportmiddelen zoals de trein, de bus of de fiets”.

 

Maar Post X bevat ook heel wat andere voordelen voor KPMG. Serge Cosijns, vennoot bij KPMG in België: “Onze nieuwe gebouwen zijn state-of-the-art inzake duurzaamheid. We zitten ook op de site met tal van andere ondernemingen en openbare instellingen. Dit biedt heel wat opportuniteiten voor het uitwisselen van contacten. We houden zo de vinger aan de pols wat betreft nieuwe ontwikkelingen in de bedrijfswereld. Maar vooral zitten we vanaf nu in de stad en op een boogscheut van de haven. Dat zijn uiteraard factoren die voor onze klanten en onze medewerkers enorm belangrijk zijn.” 


Volgende maand verhuist ook het hoofdkantoor van KPMG naar de luchthaven van Brussel: “Met onze verhuis naar zowel Antwerpen-Berchem als de luchthaven van Brussel verankeren we ons in twee uiterst belangrijke economische groeipolen in ons land. Maar we dragen ook actief bij aan de mobiliteitsoplossingen van morgen door een waaier van alternatieve vervoersmodi aan te bieden aan onze medewerkers en onze klanten”, besluit Koen Maerevoet, CEO van KPMG in België.