14 Mei 2018 //
SAP Concur Benelux lanceert Concur Invoice
Vandaag breidt SAP Concur Benelux zijn aanbod uit met een nieuw product: Concur Invoice.

Daarmee kunnen organisaties in Nederland, België en Luxemburg voortaan hun inkoopfacturen indienen, goedkeuren en beheren via het onlineplatform van SAP Concur. Concur Invoice is een cloudoplossing voor factuurbeheer, specifiek bedoeld voor indirecte kosten die organisaties maken, zoals de inkoop van kantoorbenodigdheden en de huur van gebouwen. De oplossing beheert en centraliseert het hele proces dat komt kijken bij inkoopfacturen: van verzoek tot betaling.
Uit gesprekken met klanten weet SAP Concur dat veel organisaties worstelen met de verwerking van hun facturen voor indirecte kosten. Die zijn vaak niet vastgelegd in contracten. Bovendien zijn facturen dikwijls gefragmenteerd en komen ze bij verschillende medewerkers binnen.
De oplossing werd al enige tijd geleden geïntroduceerd in Australië, Canada, het VK en de VS. Met de regionale productlancering van Concur Invoice omvat het productaanbod vijf cloudoplossingen: Concur Travel, Concur Expense en Concur Invoice – ondersteund door Concur Locate en Concur Intelligence. Het grote voordeel daarvan is dat organisaties al hun facturen en boekingen via één duidelijk platform kunnen regelen, zowel mobiel als via hun vaste computer. Bijvoorbeeld: als administratief medewerkers nieuw briefpapier bestellen, wordt de factuur automatisch naar Concur Invoice gestuurd en geautomatiseerd verwerkt.