13 April 2017 //
Basware
Stroomlijn Travel & Expense Management processen
ADVERTORIAL VAN Basware

Controle, efficiëntie en eenvoud troef!

 

Bedrijven kunnen maximale voordelen bekomen door hun volledige purchase-to-pay proces te stroomlijnen. Door gebruik te maken van Basware Networked Purchase-to-Pay oplossingen worden drie belangrijke ondersteunende processen geautomatiseerd: Procurement, Accounts Payable en Travel & Expense Management.

 

Seija Cameron, Product Manager bij Basware: “Basware Travel & Expense Management biedt een centraal punt voor het beheer van reis- en onkostenprocessen. De oplossing ondersteunt zowel eenvoudige als complexere reisregels en vereenvoudigt alledaagse processen. Dit maakt het proces voor iedereen eenvoudig en beheersbaar. Met de verbeterde functionaliteiten, kunnen reizigers en de goedkeurders gemakkelijk uitgavenbewijzen digitaal opladen, plannen goedkeuren en onkosten indienen – dit alles vanaf hun mobiele toestellen.”

 

Basware heeft ook een User Experience (UX) voor gebruikers van smartphones en tablets die via de Travel & Expense Management-oplossing hun uitgaven willen aangeven. De UX maakt het proces van indienen, goedkeuren en uitbetalen sneller en gemakkelijker, waar zowel medewerker als bedrijf goed bij varen. Klanten kunnen hierdoor makkelijker bonnetjes digitaal vastleggen, reisplannen en vorderingen goedkeuren en aangiften opstellen op alle mobiele toestellen. Dit maakt het eenvoudiger reiskosten en uitgaven bij te houden op de momenten dat dit hen het beste uitkomt. De UX versnelt de uitbetalingen voor medewerkers; aan de andere kant is het voor bedrijven makkelijker reisplannen goed te keuren en zo voordeel te plukken door vroegtijdig te betalen.

 

Met de vernieuwde functionaliteit voor Basware Travel & Expense Management, kunnen reizigers met hun smartphone of tablet een foto nemen van de uitgavennota van zodra deze uitgereikt werd. Ze kunnen de uitgaven specifiëren volgens categorie en detailinformatie opgeven. De foto’s zijn gemakkelijk toegankelijk op het moment dat de onkostennota opgemaakt wordt. Het terugbetalen van reiskosten wordt hierdoor gemakkelijker en sneller.

 

Met Travel & Expense Management krijgen klanten snelle toegang tot alle reis- en kostendata. De Basware Travel & Expense Management (TEM) is een veelzijdige oplossing die zowel de reisplanning als de kostenterugbetalingsprocessen automatiseert. Hierdoor wordt niet alleen de accuraatheid van de payroll sterk verbeterd maar is er ook een drastische vermindering voor de terugbetalingstijd. De elektronische documentatie en het eenmalig invoeren van alle reis- en onkosten versnelt gevoelig het kostenadministratieproces wat het ganse proces meer kosteneffectief maakt. Daarnaast maakt de software een directe integratie mogelijk tussen rapportage, analyses en back-end systemen, banken en kredietkaartenbedrijven. Dit resulteert onmiddellijk in een grotere controle van de zakelijke reiskosten.

 

Seija Cameron, Product Manager bij Basware: “Cloud en mobiel zijn twee megatrends die de manier van zakendoen sterk veranderen. Maar een echte grote doorbraak komt pas als deze toepassingen gebruiksvriendelijk, en voor de grote massa beschikbaar zijn. Onze bijdehandse gebruikerservaring omarmt deze trends waarmee medewerkers over een snelle, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing beschikken voor het aangeven van uitgaven. Aan de andere kant helpt het bedrijven bij de optimalisatie van hun cashflow en het opdrijven van de winstgevendheid. Het vergemakkelijken van het aangifteproces voor medewerkers is belangrijk, maar we maken in dit proces ook gebruik van onze ervaring op het gebied van e-invoicing en betalingen.”

 

Basware Networked Purchase-to-Pay maakt een volledig cloud-gebaseerd proces voor facturatie en purchase-to-pay mogelijk. Hieronder vallen ook het verwerken van aangiftes. De cashflow heeft hier ook baten bij, maar er zijn meer financiële voordelen die bewerkstelligd kunnen worden. Dany De Budt, Country Manager bij Basware: “We voegen verschillende financiële voordelen toe. De korting op reiskosten door vroegtijdige goedkeuringen en boekingen is een belangrijk voordeel. Via de nieuwe gebruikerservaring op Travel & Expense Management geven we bedrijven verschillende mogelijkheden waarmee zij geld kunnen besparen.”

 

Meer informatie over Basware’s oplossing Travel and Expense Management:  http://nl.basware.be/oplossingen/reis-en-onkosten