6 Juni 2018 //
Xpenditure wordt Rydoo en breidt aanbod uit met zakenreizen
Xpenditure kondigt samen met boekingsplatform iAlbatros en Sodexo de lancering aan van Rydoo, het nieuwe platform dat dagelijkse administratie voor bedrijven rond zakenreizen en onkosten vereenvoudigt.

Samen met de lancering van dit nieuwe platform verandert Xpenditure van naam en wordt het Rydoo. Rydoo werkt met 2 verschillende modules. Rydoo Expense omvat alles omtrent onkostenbeheer, terwijl Rydoo Travel het beheer van je zakenreis stroomlijnt: zowel voor vertrek, tijdens als na thuiskomst.
● Met de onkostenmodule van Rydoo kunnen werknemers automatisch hun onkosten en bonnetjes digitaal beheren. Financiële teams kunnen de terugbetaling en het budget gemakkelijk en in real-time controleren.
● De reismodule van Rydoo helpt werknemers hun vlucht, trein of huurauto te vinden, en laat ze kiezen uit meer dan 800.000 beschikbare hotels. Dankzij de centrale facturatie hoeven werknemers met Rydoo niet meer zelf aan te schuiven in de lobby: het financiële team krijgt aan het einde van elke maand één factuur met alle reiskosten.