25 September 2018 //
Yuki neemt expert financiële rapportering en dashboarding Comandi over
Comandi komt door overname sneller op de Belgische markt

The Yuki Company breidt verder uit met de overname van Comandi, gespecialiseerd in financiële rapportage en dashboarding. Met deze combinatie wordt extra geïnvesteerd in de groeistrategie van Comandi om een overkoepelend Business Analytics Platform te creëren. Ook krijgen Yuki-klanten hiermee een slimmere portal voor het sturen op KPI’s, budgettering en flexibele rapportage.

 

Dewi Vermeulen, oprichter van Comandi, blijft directeur van het nieuwe TYC-label. Vermeulen: "Dit is een fantastische stap voor Comandi. Als onderdeel van TYC kan de groeistrategie van Comandi verder versneld worden."

De overname van Comandi is de tweede overname in een paar jaar tijd door The Yuki Company. In 2016 werd factuurherkenner DizzyData toegevoegd. Met de techniek van DizzyData is herkenning van zeer uiteenlopende documenten, tot op regelniveau, mogelijk en de techniek werkt onafhankelijk van boekhoudpakketten. Door de komst van Comandi krijgt Yuki nu ook toegang tot nieuwe technologie voor dashboarding, data-analyse, prognoses en forecasting.