7 Augustus 2018
Celyad benoemt Filippo Petti tot Chief Financial Officer
Het klinisch biofarmaceutisch bedrijf kondigt vandaag de benoeming aan van Filippo Petti tot Chief Financial Officer. Hij volgt hierbij Patrick Jeanmart op.

"De komst van Filippo in het team is essentieel voor onze ontwikkeling op de Amerikaanse kapitaal- en financiële markten. Zijn grote kennis van de sector, zijn ervaring in de oncologie en zijn connectiviteit met de Amerikaanse beleggerswereld vormen een grote troef voor Celyad nu het bedrijf voor belangrijke mijlpalen staat", verkondigde dr. Christian Homsy, CEO van Celyad.

Filippo Petti is momenteel vicevoorzitter voor healthcare investment banking bij Wells Fargo Securities. Vóór zijn overstap naar Wells Fargo Securities was hij vicevoorzitter voor healthcare investment banking bij William Blair & Company. Vooraleer hij functies in investment banking vervulde, hield Filippo  Petti zich zowel bij William Blair & Company als bij Wedbush Securities bezig met aandelenresearch. Hij begon zijn carrière als onderzoekswetenschapper bij OSI Pharmaceuticals, Inc. en stapte daarna binnen dat bedrijf over naar bedrijfsontwikkeling.