18 Augustus 2018
Erik Van den Enden nieuwe CFO bij Telenet
Telenet heeft Erik Van den Enden aangesteld als Chief Financial Officer (CFO). Hij is lid van het Senior Leadership Team en rapporteert aan John Porter, CEO bij Telenet.

Erik Van den Enden (39) heeft meer dan 15 jaar financiële ervaring in de fast moving consumer goods (“FMCG”)- en telecomsector. Hij heeft een brede achtergrond in financieel management en vulde de afgelopen jaren topposities in voor strategische en financiële planning, controlling, treasury en risk management. Erik werkt momenteel als Vice-President “Finance Transformation and Carve-Outs” voor AB InBev. Hij leidt daarbij de wereldwijde integratie en transformatie van SAB Miller’s financiële processen in AB InBev en is verantwoordelijk voor de opvolging van het synergieprogramma als gevolg van de overname van SAB Miller. Eerder was Erik de drijvende kracht achter het uitwerken en implementeren van een nieuwe strategie voor de Europese markt van AB InBev, waardoor vanaf 2015 terug aangeknoopt kon worden met omzetgroei.

Voor hij in 2007 startte bij AB InBev, werkte Erik Van den Enden drie jaar bij Telenet, als Interconnect Manager en Product Manager internet en telefonie voor residentiële diensten.