11 Mei 2018
Greenyard kondigt aanstelling van Geert Peeters als CFO aan
Geert Peeters zal COO Carl Peeters opvolgen in deze rol, die naast de rol van COO ook de rol van CFO waarnam sinds begin dit jaar.

Greenyard kondigt aan dat Geert Peeters het bedrijf vanaf september 2018 zal vervoegen als Chief Financial Officer.  Hij zal ook deel uitmaken van Greenyard’s Leadership Team en zal rechtstreeks rapporteren aan CEO Hein Deprez en COO Carl Peeters.

Geert Peeters heeft een uitgebreide ervaring in finance waaronder fusies en overnames, financieringen en transformaties. Van opleiding is Geert handelsingenieur. Hij volgde ook het advanced management programma bij Vlerick en behaalde een Chartered Financial Analyst certificaat.
Hij startte als management consultant bij PwC en adviseerde internationale bedrijven over bedrijfsprocessen, rapportering en systemen. Vervolgens werkte Geert als senior manager bij PwC, later bij Deloitte, in Corporate Finance & Recovery, waar hij heel wat overnames en reorganisaties begeleidde. In 2005 ging hij aan de slag bij SUEZ, en promoveerde hij tot Controlling Manager en later tot Finance Director Belux. Vervolgens werd hij in 2012 CFO van de Metallo Group waar hij ook bestuurder is. De finance transformatie die hij daar samen met zijn team realiseerde werd in 2017 bekroond met de ‘Best finance team’ award voor grote ondernemingen. Daarnaast zetelt
Geert ook in de adviesraad van de Cronos groep.