18 April 2018
Steven De Troyer aan boord bij Fortino Capital als investment director
Fortino Capital kondigt aan dat Steven De Troyer zich aansluit bij het team als investment director. In deze nieuwe functie zal Steven verantwoordelijk zijn voor sourcing, het stimuleren van nieuwe investeringen en de prestaties van de portfoliobedrijven.

Steven werkte reeds voor verschillende gerenommeerde bedrijven in de advies- en investeringssector en brengt waardevolle beleggingservaring naar het team. Hij startte zijn carrière in Londen, op de fusie- en overnameafdelingen van ING en UBS. Daar richtte hij zich op het adviseren van klanten in de telecom-, media- en technologiesector. In 2012 ging hij aan de slag bij Gimv, een Europese investeringsmaatschappij actief in private equity en durfkapitaal. Hij ondersteunde er de ambitieuze groeiplannen van bedrijven in de consumentensector.

Duco Sickinghe, Managing Partner bij Fortino Capital: "Ik ben erg blij Steven te mogen verwelkomen in ons team. Met Fortino Capital hebben we onlangs een tweede fonds gelanceerd. We hebben besloten om in lijn met onze ambities ons team verder te versterken . Ik geloof dat de expertise, het parcours en het professionalisme van Steven zullen bijdragen aan de verdere uitbreiding van Fortino Capital en onze portefeuillebedrijven."

Steven De Troyer over zijn nieuwe functie bij Fortino Capital: "Fortino Capital is een spannend verhaal. Zowel door de bedrijven die ze ondersteunen, als door de ambitie die leeft binnen het team. Ik kijk er echt naar uit om met hen te werken en samen de toekomst van Fortino Capital te schrijven. "