21 Juni 2018
FDSeminar Robotic Accounting
De boekhouders zien misschien wel de sterkste golf van automatisering ooit op zich afkomen. Bedrijven willen de functie zo veel mogelijk automatiseren met verregaande investeringen in de softwaresystemen en specifieke ondersteuning via robotic process automation (RPA). Dat roept enerzijds twijfel op over de toekomst van het beroep zelf, maar anderzijds stijgt ook de vraag naar gespecialiseerde kennis.

Ruben Vermaercke, RPA Financial Analyst / Data Scientist bij Unilin Industries, geeft een algemene introductie van Robotics Process Automation (RPA) met daarbij antwoorden op vragen als: wat kan deze technologie en welke vormen van RPA zijn er? Wat is de toekomst van RPA? Welke andere automatiseringsmogelijkheden zijn er? Hij zal ook een paar voorbeelden geven van geautomatiseerde finance processen in zijn eigen organisatie.

 

Bruno Thollebeke, CFO van Randstad Groep Belux, legt hoe de financiële afdeling robotic process automation hanteert om repetitieve  taken te laten uitvoeren door een bot. De medewerkers krijgen daardoor meer tijd voor opdrachten waar ze meer toegevoegde waarde kunnen creëren. Hij heeft intussen al een hele tijd ervaring met de implementatie van verschillende systemen en processen en kan intussen ook sterke resultaten voorleggen. 

 

Kim Van Loo, customer experience catalyst van SD Worx, komt uitleg geven over de ontwikkeling van een bot, een digitale assistent, die medewerkers in een bedrijf ondersteunt bij hun administratieve vragen zoals het opnemen van vakantiedagen, het melden van ziekte, en dergelijke. SD Worx wil de personeelsleden van zijn klanten op die manier een nieuwe tool bieden om die taken snel en efficiënt af te werken. Van bij het begin voorziet SD Worx dat ook de verwerking van onkosten via de digitale assistent zal verlopen.

 

 

 

 

 

Programma

16u00-17u00: Welkomstkoffie

17u00-17u45: Ruben Vermaercke

17u45-18u30: Bruno Thollebeke

18u30-19u00: Koffiepauze

19u00-20u00: Kim Van Loo

20u00-21u30: Walking dinner

 

Sponsors:

 

 

Locatie:

BluePoint

Filip Williotstraat 9
2600 Antwerpen

 

 

Toegangsprijzen

 

 Abonnee

 Geen abonnee

 Finance (niet commercieel)

 € 200,00

 € 235,00

 Finance (commercieel)

 € 275,00

 € 310,00

 

Vragen?

Kira Dhanijns, Sales FDMagazine, helpt u graag verder.

U kan Kira bereiken via :

 

Annulatie?

Annuleren is niet mogelijk, u kan enkel een collega sturen of een andere seminar bijwonen.