Bpost heeft nieuwe CFO: Leen Geirnaerdt

Recruit Global Staffing

CFO

Bpost

CFO

Leen Geirnaerdt vervoegt vanaf 20 mei het directiecomité van Bpost als Chief Financial Officer.

Binnen Bpost neemt zij de plaats in van Henri de Romrée die sinds januari 2019 aan het hoofd staat van de businessunit Mail & Retail. Baudouin de Hepcée nam intussen de functie waar als CFO ad interim.

In haar laatste functie trad Leen Geirnaerdt op als CFO van Recruit Global Staffing. Ze groeide door naar die positie door mee te evolueren in een rij van fusies in de uitzendsector. Na de overname van Solvus Resource Group door het Nederlandse beursgenoteerde bedrijf USG People NV werkt Leen Geirnaerdt als directeur van het Belgische Shared Services Center. Vervolgens is ze vanaf 2010 Chief Financial Officer van de groep in Nederland. Na de overname door de Japanse groep Recruit, wordt ze wereldwijde CFO van Recruit Global Staffing in 2016.

Leen Geirnaerdt heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld. Na haar studies Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen start ze haar loopbaan bij PricewaterhouseCoopers als auditor. Hierna maakt ze de overstap naar de Solvus Resource Group.

Leen Geirnaerdt: “Bpost is een bedrijf in volle beweging, dat ook internationaal aan het groeien is. Het heeft een belangrijke rol in de maatschappij qua dienstverlening en als werkgever. Ik kijk er dan ook naar uit om aan deze boeiende uitdaging te beginnen en in de verdere evolutie van Bpost mee het verschil te maken samen met het hele team.”