Bruno Thollebeke is CEO van Actief Interim

Randstad

CFO

Actief Interim

CEO

CFO van Randstad maakt de overstap naar Actief Interim Bruno Thollebeke is gestart als CEO van Actief Interim op 16 februari 2019.

CFO van Randstad maakt de overstap naar Actief Interim

Bruno Thollebeke is gestart als CEO van Actief Interim op 16 februari 2019. "Voor mij is het een mooie uitdaging om samen met Actief Interim de volgende stappen te zetten. Actief Interim groeit van een middelgrote tot een grote onderneming en daar horen een aantal uitdagingen bij. Als een organisatie deze omvang krijgt, dan moet het een aantal zaken ook anders gaan aanpakken. Heel specifiek wil ik inzetten op de samenwerking tussen het hoofdkwartier en de kantoren in de markt. Daarbij moeten we focussen op het verbeteren van de dienstverlening naar onze klanten en uitzendkrachten op een efficiƫnte manier. De digitalisering van de processen zal op dat vlak een belangrijke factor zijn. Ten slotte wil ik ook de portefeuille van diensten aandachtig bekijken en onderzoeken waar we die nog kunnen verbreden en verdiepen."

Bruno Thollebeke volgt in deze functie Ingrid Lieten op die tot oktober vorig jaar aan het roer stond van Actief Interim. Zij werd tijdelijk vervangen door CFO Koen Vlayen.