Cheops neemt Koen Berges aan als nieuwe CFO

Triamant

CFO

Cheops

CFO

Koen Berges neemt vanaf 2 mei de functie op van CFO van Cheops. Als CFO versterkt hij het managementteam onder leiding van Geert Degezelle (CEO) in de verdere uitbouw van Cheops.

Op 2 mei treedt Koen Berges aan als CFO bij Cheops, een Belgische specialist in IT & Business Technology Services. Cheops heeft kantoren in Edegem, Zaventem en Gent.

Koen Berges (°1976) heeft een brede internationale achtergrond in finance en deed ervaring op in diverse sectoren. Hij studeerde af als handelsingenieur en werkte vervolgens onder meer bij PwC en ExxonMobil. Hij was Senior Controller, Group Treasurer en divisie-CFO bij investeringsfonds Alcopa, en maakte daarna de overstap naar Triamant als CFO.

Zijn aantreden betekent een verdere versterking van het management van Cheops. Recent maakte het bedrijf ook al bekend dat Geert Degezelle de functie van CEO heeft opgenomen. Koen Berges: “Cheops is een dynamische scale-up in de IT-sector. Ik zie mijzelf perfect passen binnen de hands-on cultuur die Cheops uitdraagt. Mijn visie is dat finance de business moet ondersteunen. Het draait tenslotte om ondernemen.”