Cindy Peeters is operations director bij Pharma Distri Center

Deloitte

Finance Director

Pharma Distri Center

Operations Director

Cindy Peeters maakt de overstap van Deloitte naar de sector van de geneesmiddelenlogistiek.

Zij is sinds vorige maand de operations director van Pharma Distri Center. Dat is een logistieke specialist voor geneesmiddelen met vier magazijnen in België. “We groeien uit tot een toonaangevende speler in de farmaceutische industrie. Wie vóór de middag bestelt, krijgt de volgende dag de medicijnen geleverd in de Benelux, maar ook in heel Frankrijk en Duitsland” zegt Cindy Peeters.

Pharma Distri Center slaat geneesmiddelen op voor de labo’s en fabrikanten en daarna zorgt het voor de distributie naar groothandelaren, apotheken en artsen. “Wij hebben bijvoorbeeld een zeer specifieke troef met de verdeling van dierengeneesmiddelen in Duitsland. Dat alles heeft een zeer mooie groei opgeleverd. Dat heeft het bedrijf doen beslissen om nog een vierde en volautomatisch magazijn te bouwen in Tessenderlo dat begin volgend jaar wordt geopend.”

De opdracht van Cindy Peeters ligt vooral in de begeleiding van die snelle groei. “Als operationeel directeur kan ik mijn financiële achtergrond goed gebruiken bij de professionalisering van de processen. De focus ligt nu volledig op het vlotte verloop van alle schakels in de keten om een perfecte dienstverlening te kunnen geven aan onze klanten. We zijn een jong en dynamisch team maar door de groei kan je niet meer alles weten. Een goede structuur moet dat opvangen. Mijn taak bestaat erin de operationele processen te vertalen naar de wensen van de klant zodat we tot een strak end-to-end proces komen met oog voor de noden van onze klanten.” zegt Cindy Peeters.

Cindy Peeters was in haar laatste periode bij Deloitte ook al operationeel directeur. Daarvoor heeft ze bijna twintig jaar gewerkt in diverse verantwoordelijkheden bij de adviesverlener, onder andere als finance director.