Diederik Sohier volgt Frank Van Laer op als nieuwe CEO van TEC Alliance.

Accent Jobs

CFO

TEC Alliance

CEO

TEC Alliance, deel van House of HR, krijgt een nieuwe CEO. Na 14 jaar actief te zijn geweest bij TEC Alliance, eerst als CFO en dan als CEO, neemt Frank Van Laer afscheid van de groep. Hij wordt opgevolgd door Diederik Sohier die tot vorige week nog CFO was van uitzendbedrijf Accent Jobs, eveneens deel van House of HR. Diederik was in het verleden al interim CFO van TEC Alliance en kent het bedrijf dus goed.

“Ik ben erg blij om samen met het TEC Alliance team de groeiambitie te kunnen waarmaken. Het is een fantastisch team en een dynamisch bedrijf met een ondernemende cultuur en een indrukwekkende lijst van nationale en internationale klanten. Ik ben er van overtuigd dat we met de jaren nog sterker en veerkrachtiger zullen zijn. Dat geeft me enorm veel zin om erin te vliegen,” zegt Diederik Sohier.

“Bijna 14 jaar heb ik met het team van TEC Alliance samengewerkt. TEC Alliance is in goede handen met de nieuwe CEO Diederik Sohier. Het respect voor de verschillende culturen binnen de TEC Alliance groep draagt hij hoog in het vaandel. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe functie,” zegt Frank Van Laer.

TEC Alliance omvat 5 bedrijven en stelt ongeveer 1300 hoogopgeleide mensen te werk in de industrie, bouw, telecom, farma en fintech.