Privacyverklaring

Edouard Janssen benoemd tot group cfo van D’Ieteren Group

Solvay

Board member

D'Ieteren Group

Chief financial officer

Edouard Janssen wordt vanaf 1 september 2023 de nieuwe cfo van D'Ieteren Group. Hij volgt Arnaud Laviolette op, die met pensioen gaat.

Edouard Janssen wordt vanaf 1 september 2023 de nieuwe chief financial officer van D'Ieteren Group. Hij volgt Arnaud Laviolette op, die met pensioen gaat.

Naast de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met de functie van group cfo, zal Edouard Janssen ook deel uitmaken van de raad van bestuur van verschillende ondernemingen van de groep. Hij begon zijn carrière als financieel analist bij Morgan Stanley in Londen. Na het behalen van zijn MBA aan Insead bekleedde hij het grootste deel van zijn carrière verschillende financiële en uitvoerende managementfuncties bij Solvay, in verschillende regio's over de hele wereld.

Momenteel is hij lid van de raad van bestuur van Solvay, Financière de Tubize en Union Financière Boël. Hij is ook vicevoorzitter van de Internationale Adviesraad van de Solvay Brussels School (ULB). En hij is lid van de adviesraad van het Insead Hoffmann Institute.