Katelijne Leemans is de nieuwe CFO van SAP Belgium & Luxembourg

SAP Belgium & Luxembourg

Design Thinking Coach

SAP Belgium & Luxembourg

CFO

SAP Belgium & Luxemburg voert een wissel aan de top door. CFO Stef De Mulder zal voortaan optreden als de nieuwe Chief Operating Officer. Als CFO wordt hij opgevolgd door Katelijne Leemans.

“Katelijnes expertise binnen diverse domeinen is een grote troef. Haar kennis van onze klanten, onze oplossingen én de interne SAP-organisatie geven Katelijne een perfecte basis voor het verder uitstippelen van een gezond financieel beleid” vertelt Alain Georgy, Managing Director SAP België en Luxemburg. “De combinatie van financiële en strategische vaardigheden wordt steeds belangrijker voor een CFO. Met haar ervaring zal het invullen hiervan voor Katelijne geen enkel probleem zijn.”

15 jaar ervaring bij SAP

Katelijne Leemans kan terugblikken op een ervaring van meer dan 15 jaar bij SAP in diverse functies. “In mijn nieuwe functie kan ik een aantal zaken samenbrengen en vertalen in een succesvolle aanpak. Het bewaken van de kosten en de winstgevendheid staan daarin uiteraard centraal. Dat gaat echter niet zonder een vinger aan de pols te houden van wat er bij onze klanten gebeurt. En dan is er nog de toenemende impact van technologie waardoor de rol van een CFO verandert. Een boeiende uitdaging!” besluit Katelijne Leemans.