Pierre Stevens wordt cfo van Milcobel

Aqua D'or - Danone Water Nordics

General manager

Milcobel

Cfo

Pierre Stevens treedt op 1 januari 2021 aan als Chief Financial Officer (CFO) van zuivelcoöperatie Milcobel.

Hij heeft een zeer uitgebreide expertise in finance en change management opgebouwd bij grote organisaties in zowel lokale als internationale functies. Ceo Nils van Dam: “We zijn verheugd om Pierre Stevens met zijn rijke, internationale finance-ervaring te mogen verwelkomen binnen Milcobel. We zijn er van overtuigd dat we samen de verdere professionalisering van al onze finance-processen snel vorm zullen kunnen geven. Wij rekenen ook op zijn uitgebreide ervaring in change management om de ‘Feniks Strategie 2025 & Beyond’ uit te rollen. Het transformatieproject is cruciaal om van Milcobel snel een sterke en competitieve zuivelspeler te maken.”

Pierre Stevens startte zijn carrière binnen Procter & Gamble waar hij gedurende tien jaar verschillende financial management posities binnen verschillende entiteiten en in verschillende landen invulde.

In 2007 werd hij financieel directeur Nutricia Benelux. Na de overname door Danone werd hij Regional Finance Director Atlantic Region voor Danone Baby Nutrition.

Op deze ervaring kon hij verder bouwen in zijn opdracht voor de waterdivisie van Danone. Daar werd hij VP Finance werd voor de regio AsiaPac met uitvalsbasis in Singapore. In zijn laatste functie bij Danone was hij General Manager van de Water-divisie voor de regio Nordics, gevestigd in Kopenhagen.

Pierre Stevens i behaalde een diploma Handelsingenieur aan de Vrije Universiteit Brussel.