Rudi Van Boven aan de slag bij BMP Building Services

Securitas

Cfo

BMP Building Services

Cfo

Rudi Van Boven maakt na veertien jaar de overstap van Securitas naar het aannemingsbedrijf BMP Building Services.

BMP Building Services is een algemeen aannemingsbedrijf dat allerlei bouwwerken realiseert. Het bedrijf is erin geslaagd om de omzet stevig te laten stijgen in de voorbije jaren. Dat maakt dat er nu nood is aan verdere professionalisering van de organisatie en de processen. “De zaakvoerder heeft me gevraagd om de financiële afdeling en de administratie verder uit te bouwen. We zullen ook alle processen opnieuw analyseren en vastleggen in een nieuw ERP-systeem dat we nu implementeren. Tegelijk gaan we ook de strategie verder verfijnen. Nu is BMP een algemene aannemer, maar de vraag is of we ons niet nog meer moeten specialiseren en focussen op bepaalde types van klanten of sectoren,” zegt Rudi Van Boven.

Hij is vooral blij met de directe impact op de operationele activiteiten van het bedrijf. “Bij Securitas hebben we ook een heel grote transformatie kunnen realiseren. De verschillende afdelingen zijn er gecentraliseerd tot één dienstenleverancier en ook de aangeboden diensten naar onze klanten ondergingen een hele evolutie door het toevoegen van een technologische component. Maar in zo’n grote groep komt natuurlijk ook de nadruk te liggen op het volgen van de regels en wetten. Ik ben dan ook erg tevreden dat ik nu weer meer tijd kan besteden aan het optimaliseren van de operaties” zegt Rudi Van Boven.

Rudi Van Boven was 14 jaar lang actief bij Securitas als CFO. Daarvoor was hij aan de slag in vergelijkbare functies bij Exqi Alfacam en JST. Hij startte zijn carrière bij Textile Group Verbeke – Van Damme.