Stefaan Castelein is CFO van MobileXpense

Luciad

CFO

MobileXpense

CFO

MobileXpense maakt werk van een verdere professionalisering van zijn financiële afdeling. De ervaren Stefaan Castelein zal het project trekken.

Stefaan Castelein was tot voor kort de CFO van Luciad en VP Global Finance & Accounting van Hexagon Geospatial nadat dit Amerikaanse bedrijf Luciad had overgenomen. “Het was altijd mijn bedoeling om in Belgische snelgroeiende hightech bedrijven te werken. Daarom wist ik meteen na de overname dat mijn toekomst elders lag”, zegt Stefaan Castelein.

MobileXpense is een softwarebedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor het automatisch beheer van onkosten in organisaties. Dat gebeurt door de digitalisering van reisaanvragen en onkostennota’s. Door de automatische herkenning van de belangrijke gegevens, kan de verdere afhandeling van die kosten volledig digitaal verlopen. Het gaat dan om de goedkeuring en de boeking.

“Ik ben hier gevraagd om de financiële afdeling klaar te maken voor een groeistrategie die ook overnames zal inhouden. Daarvoor is het nodig om de nieuwe ondernemingen snel te integreren en daarvoor moeten we de processen en de systemen toch aanpassen. Het zal misschien ook nodig zijn om bijkomende financiële medewerkers aan te werven”, zegt Stefaan Castelein.