Stefaan Castelein is cfo van P95

Mobilexpense

Finance Director

P95

Cfo

Stefaan Castelein heeft heel snel de overstap gemaakt van Mobilexpense naar P95.

P95 is een jong consultingkantoor gespecialiseerd in epidemiologie en farmacovigilance. In de voorbije periode heeft zelf ook steeds meer dienstverlening voor onderzoekers verricht: studies, analyses en redactie.

Stefaan Castelein ging er aan de slag op 6 juli 2020. Tot voor kort werkte hij bij de scale-up Mobilexpense waar hij het bedrijf heeft bijgestaan bij een resem buitenlandse overnames. Ook nu moet hij P95 ondersteunen in zijn snelle groei. Thomas Verstraeten, managing director van P95: “Ik ben erg blij dat Stefaan ons managementteam heeft toegetreden. Stefaan brengt ons een schat aan ervaring in het ondersteunen van kmo's zoals het onze om een gestage groei te realiseren. Sinds we negen jaar geleden zijn begonnen, zien we ons omzet, aantal medewerkers, diversiteit aan expertise en werkomvang aanzienlijk toenemen. Stefaan zal ons in dit groeitraject ondersteunen en ons in staat stellen om ons steeds groter wordende aantal klanten beter van dienst te zijn.”

Daarvoor was Stefaan Castelein actief bij Hexagon, Luciad, Atos en Chiquita. Hij begon zijn carrière als auditor bij PWC.