mei212019

Oracle CFO Lunch: Advice for Digital Finance Leaders

Digitalisering is vandaag de belangrijkste hefboom van verandering voor het bedrijfsleven en de maatschappij. In het bedrijfsleven zien we echter een steeds grotere kloof tussen bedrijven die geavanceerde technologieën gebruiken om te innoveren en die bedrijven die achterblijven in het transformatiespel.

Programma

10u30-11u00
Registratie & Koffie
11u00-11u10
Welkom door Franky Geldhof, Belux Applications Director, Oracle
11u10-11u30
Resultaten AICPA & CIMA-onderzoek: Agile Finance Unleashed
Dee Houchen, Senior Product Marketing Director, ERP Applications, Oracle
11u30-11u50
5 tips: Hoe omgaan met de organisatorische impact van digitalisering?
Prof. Dirk Buyens, Professor of Human Resources en Partner van Vlerick Business School
11u50-12u10
5 tips: Op welke manier kan je de financiële transformatie versnellen?
Debbie Matthys, Senior Manager Strategy CFO & Enterprise Value bij Accenture Strategy CFO Practice
12u10-12u40
Paneldiscussie geleid door Jo Cobbaut, hoofdredacteur van FDmagazine
12u40-15u00
Netwerklunch

Info

Uit onderzoek van de Association of International Certified Professional Accountants (AICPA) en Oracle blijkt een sterke correlatie tussen digitale financiering en organisatorisch succes.

  • Organisaties die hebben geïnvesteerd in een digitaal gefaciliteerde financiële functie hebben aanzienlijk meer kans om een ​​positieve omzetgroei te hebben gerapporteerd in de afgelopen 12 maanden
  • Minder dan een derde van de financiële teams toont de eigenschappen die hen zouden kwalificeren als "leiders in digitale financiën"
  • Slechts 10 procent van de financieel leidinggevenden voelt dat hun teams over de vaardigheden beschikken die nodig zijn om de digitale ambities van de organisatie te ondersteunen

 Op 21 mei 2019 organiseert Oracle de zesde editie van de jaarlijkse Oracle CFO Lunch: advies voor digitale financieel leiders, in Restaurant de Pastorale in Reet.

Prof. Dirk Buyens, hoogleraar Personeelszaken en Partner van Vlerick Business School, zal 5 tips delen over hoe om te gaan met de organisatorische impact van digitalisering en hoe de verwachtingen van jongere generaties te beheren. Debbie Matthys, Senior Manager bij Accenture Strategy CFO Practice, zal hoogtepunten delen over hoe digitalisering de Finance-functie zal beïnvloeden en geeft 5 tips over hoe je financiële transformatie kunt versnellen.

De presentaties worden gevolgd door een paneldiscussie onder leiding van Jo Cobbaut, hoofdredacteur van FD Magazine. Tijdens de paneldiscussie bespreken we best practices over de veranderende rol van Digital Finance Leader & Organization.

We beginnen om 10.30 uur met koffie. Discussies tijdens de lunch geven u de mogelijkheid om te netwerken met collega-CFO's.

Toegangsprijzen

Prijzen exclusief btw.

Member Geen-member
Gratis (CFO's only) euro Gratis (CFO's only) euro
Deelname is gratis, maar wel CFO’s ONLY. Uw gegevens worden doorgegeven aan Oracle Belux en zullen enkel gebruikt worden voor dit event. Oracle Belux zal contact met u opnemen en uw deelname aan dit event bevestigen.

Locatie

Restaurant De Pastorale

Laarstraat 22, 2840 Reet

Book now (CFO's ONLY!)

Ja, ik wens in te schrijven voor dit event!

Dit veld aub invullen.
Onjuist emailadres
Invalid Input
Graag invullen aub.
Vink aub aan.