Privacyverklaring
maart92021

Event

Finance Automation

Het traject van uw bedrijf is ongetwijfeld veranderd door de wereldwijde disruptie. Het is aan u om het juiste pad te kiezen voor uw organisatie. Intelligent Finance Automation kan u daarbij helpen door sneller, nauwkeuriger en tegen lagere kosten informatie en waarde te leveren aan uw bedrijf.

Speakers

Programma

15:00-15:05
Introductie door Valérie Thys
15:05-15:25
Hakan Donmaz: 4 business requirements
15:25-15:35
Timo Verbrugghe: De transformatie van het finance department bij Microsoft
15:35-15:45
Wrap up

Info

Meer tijd voor waardevol werk

Financiële medewerkers kunnen heel wat tijd besparen door repetitieve taken zoals controles en goedkeuringen te laten overnemen door geautomatiseerde processen. Zo krijgen ze de kans om meer waarde toe te voegen aan hun bedrijf.

Neem bijvoorbeeld een goedkeuringsflow. Dit kan elk bedrijf gemakkelijk zelf automatiseren met eenvoudige standaardtools die goedkoop ter beschikking staan. Denk maar aan de toepassingen uit de Microsoft Power Platform met Apps en Automate. Na een korte inleiding kunnen financiële medewerkers hier snel mee aan de slag om hun eigen processen te automatiseren. Daarvoor is geen programmeerkennis nodig.

Tijdens het webinar tonen we hoe dat in zijn werk gaat: concrete voorbeelden van grote en kleine organisaties die waarde voor zichzelf creëren door het repetitieve werk te laten overnemen door powerapps en powerautomate. Denk daarbij aan processen zoals:

  • Het automatische updaten van financiële data
  • De automatisering van de approval flow waarbij na de definitieve goedkeuring de data meteen in het ERP systeem terecht komt
  • Het snel en efficiënt aanmaken van master data
  • Data validaties

Registreer voor dit gratis webinar

Partners