D&P doet overname: consolidatie boekhoudsector gaat door

23 december 2021
D&P doet overname: consolidatie boekhoudsector gaat door

Boekhoudkantoor KMO Advieskantoor uit Duffel wordt vanaf 1 januari 2022 onderdeel van de Antwerpse poot van boekhoud- en accountancygroep Decupere & Partners (D&P).

Marc Gielis van Decupere & Partners (D&P). “We kozen heel bewust voor deze groep omdat we voelen dat de persoonlijke service en individuele ondersteuning voor hen van tel zijn. Daar kunnen we voortaan samen op inzetten.”

Meer diensten, versnelde digitalisering en persoonlijkere aanpak

“In de snel veranderde accountancysector staat een kantoor als KMO Advieskantoor voor een grote uitdaging. Niet alleen de digitalisering, maar ook de verwachtingen van klanten leidden ertoe dat we zijn gaan nadenken over onze toekomst. We hebben daarbij geen enkele piste uitgesloten. We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten door een samenwerking met een grotere groep de beste dienstverlening kunnen blijven garanderen”, zegt Guido Gysemans, oprichter van KMO Advieskantoor.

Vanaf 1 januari zal KMO Advieskantoor deel uitmaken van D&P . Marc Gielis, verantwoordelijke voor de Antwerpse afdeling van D&P: “We zijn blij dat we door deze samenwerking ook in Duffel dicht bij de ondernemers kunnen staan om hen te adviseren, en dit in de schoot van een kantoor dat in de regio gekend staat als een betrouwbare partner.”

“Deze overname past in onze plannen om gestaag te groeien en onze services uit te breiden om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten.” zegt Dimitri Beck, groep ceo van Decupere & Partners.

Iedereen blijft aan boord

De klanten van KMO Advieskantoor worden onderdeel van D&P, het team van het kantoor blijft op post, legt Marc Gielis, uit. “We willen blijven inzetten op een persoonlijke dienstverlening, dus het spreekt voor zich dat we iedereen aan boord houden. Deze integratie biedt ook voor de huidige mensen kansen in om door te groeien en zich te ontwikkelen in een grotere groep.”

Er worden geen financiële details omtrent deze overname vrijgegeven. De naam KMO Advieskantoor zal op 1 januari 2022 vervangen worden door Decupere & Partners Duffel.

D&P telt 9 kantoren en 121 medewerkers. Het bedrijf heeft een omzet van 15 miljoen euro.

Foto: Dimitri Beck, Group Chief Executive Officer van Decupere & Partners (D&P)