Gartner: "Netwerk van Basware is het meest uitgebreide ter wereld"

1 February 2019
Gartner: "Netwerk van  Basware is het meest uitgebreide  ter wereld"

Gartner: "Netwerk van Basware is het meest uitgebreide ter wereld"

Basware is het jaar begonnen met een ongeëvenaard aantal organisaties dat op het Basware Network is aangesloten. De 2018 Gartner Magic Quadrant voor Procure-to-Pay-oplossingen heeft Basware daarbij als Leader gerangschikt en prijst het bedrijf voor zijn uitgebreide e-invoicingnetwerk en benoemt Basware tevens tot Pioneer in de open B2B-netwerkaanpak.

"Onze positie als Leader in het Gartner Magic Quadrant is het resultaat van tientallen jaren werk, waarbij we telkens de nieuwste technologieën en processen op de wereldwijde markt hebben geïntroduceerd", zegt Vesa Tykkyläinen, CEO van Basware. "We hebben een enorm netwerk van organisaties die via het open netwerk met elkaar in verbinding staan. Leveranciers ontvangen geen rekening voor deze toegang en de diversiteit binnen het netwerk is groot."

Dany de Budt, Country Manager BeNeLux bij Basware, licht toe: "Bedrijven ontdekken de waarde van het werken met teams binnen het netwerk. Op enkele weken tijd hebben we onlangs 2.000 leveranciers voor één klant geactiveerd met behulp van onze elektronische of PDF-facturering. We maken gebruik van Dun & Bradstreet, 's werelds grootste zakelijke database, om zo leveranciersdata te verrijken. Daarnaast werken we met Mastercard om zo innovatieve betalingsoplossingen binnen het netwerk mogelijk te maken. Op dit moment bestaat er niets vergelijkbaars op de markt."