Genomineerden Scale-Up Van Het Jaar 2020 zijn bekend

15 september 2020
Genomineerden Scale-Up Van Het Jaar 2020 zijn bekend

Deze prestigieuze award bekroont de beste scale-up onderneming van het afgelopen jaar. De finalisten voor deze editie zijn: FibriCheck (Hasselt), Robovision (Zwijnaarde), THEO Technologies (Leuven) en Unifly (Antwerpen).

De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden op dinsdag 8 december 2020. Dan zal ook de winnaar van de ‘Onderneming van het Jaar’ 2020 bekend gemaakt worden.

Met de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’, wil de Vlaamse regering groeibedrijven in de kijker zetten die de afgelopen jaren een mooi groeiparcours hebben gelopen. Die reikt dit jaar de prijs voor de 15de keer uit. Een professionele jury, onder het voorzitterschap van Jurgen Ingels, Managing Partner bij Smartfin, beoordeelt de genomineerden aan de hand van verschillende criteria, waaronder het potentieel om in de toekomst ‘Onderneming van het Jaar’ te worden.

“Met de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ geven we al 15 jaar een duwtje in de rug van ambitieuze, snelgroeiende ondernemingen. In die hele periode zag het ondernemingslandschap er echter nog nooit zo uitdagend uit als nu. Daarom willen we er alles aan doen om ondernemerschap te blijven aanmoedigen en ondersteunen. We hebben erop gestaan om ook dit jaar de prijsuitreiking te laten doorgaan. Deze prestigieuze award is een beloning voor wat deze vier talentvolle bedrijven reeds bereikten. Het moet hen vooral motiveren om verder te blijven investeren en vernieuwen, met als doel om (verder) internationaal door te groeien”, aldus Stefan Olivier, vennoot EY België.