Privacyverklaring

Good Old Print

16 april 2020
Tekst
Leen Anthuenis

Toen ik 4 jaar geleden aan de leiding kwam van FDmagazine, kreeg ik vaak de vraag: 'Geloof je nog in print?'

Mijn antwoord was een volmondige 'ja'. Ik geloof namelijk in een complete mix. Een volwaardige connectie met de fd-community heeft meerdere dimensies. De fysieke dimensie beleef je via onze netwerkevents. Een permanente prikkel krijg je via actuele online content op website en social media. Maar er zijn ook zaken die je rustig wil overdenken. Een print magazine geeft die stof tot nadenken. Mijn geloof werd kracht bij gezet toen ik de voorbije jaren de members (betalende abonnees) en de adverteerders in print bij FDmagazine zag stijgen.

Dat bleek ook toen de crisis toesloeg. We zijn met velen van thuis uit beginnen werken en FDmagazine wordt dikwijls op het werk geleverd.

Dus lanceerden we het initiatief om FDmagazine eenmalig gratis thuis te bezorgen. Voor members maar ook voor niet-members. Gewoon voor iedereen die zich registreert. De reacties waren overweldigend!

Dankzij het grote enthousiasme in maart, herhaal ik deze actie graag in april. Wil je jouw vakblad graag thuis ontvangen, registreer je hier tot en met 16 april: https://fdmagazine.be/gratis-magazine

Blij dat we even dichterbij mogen komen!

Leen #StaySafe

Meer in het topic: