Privacyverklaring

Inclusio haalt 60 miljoen euro op in beursgang

9 december 2020
Tekst
Peter Ooms

Inclusio kondigt vandaag de resultaten aan van haar beursgang van nieuwe aandelen. Het maximum aantal nieuwe aandelen werd aanzienlijk over ingeschreven.

De uitgifteprijs bedraagt 21,40 euro per aangeboden aandeel en komt overeen met de vastgestelde prijs die aan het begin van de inschrijvingsperiode werd bekendgemaakt. Daarmee komt de initiële marktkapitalisatie op 153,8 miljoen euro. De bruto opbrengst bedraagt 59.999.993,20 euro.

Sociale impact

Xavier Mertens, Chief Executive Officer (CEO) van Inclusio: “De succesvolle beursgang van Inclusio bekrachtigt onze unieke operationele aanpak die een stabiel te verwachten rendement biedt en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame sociale en ecologische impact. De sterke en concrete interesse van nieuwe Europese institutionele beleggers en van particuliere beleggers, gecombineerd met de aanhoudende steun van onze bestaande aandeelhouders, zal ons in staat stellen onze strategie uit te voeren en de groei in een versneld tempo verder te zetten.”

Marc Brisack, de toekomstige Chief Executive Officer (CEO) van Inclusio, voegt daaraan toe: “Het enthousiasme van zowel nieuwe als bestaande aandeelhouders in deze aanbieding zal ons verder helpen om onze sociale missie waar te maken en tegelijkertijd om comfortabele financiële rendementen te bieden aan al onze aandeelhouders. Inclusio is ongetwijfeld een ethische, maatschappelijk nuttige en betekenisvolle investering die financieel rendabel is.”