Privacyverklaring

Isabelle Van Iseghem wordt CEO van Moore Belgium

7 september 2022
Tekst
Peter Ooms
Beeld
Wouter Van Vaerenbergh

De huidige cfo Belgium-Luxembourg van Randstad Isabelle Van Iseghem zet op 1 januari 2023 de stap naar Moore Belgium waar ze de rol van ceo zal opnemen.

Moore Belgium profileert zich als een algemene financiële dienstverlener voor kleine en middelgrote ondernemingen die opereert binnen het internationaal netwerk Moore Global. Sinds 2020 maakt de Belgische organisatie deel uit van de portefeuille van de onafhankelijke investeringsmaatschappij Waterland. Moore is volop bezig met een buy & build strategie en neemt in functie daarvan haast maandelijkse kleinere accountingkantoren en financiële dienstverleners over.

Groei vereist integratie

Isabelle Van Iseghem: “Na het vrijwillige vertrek van mijn voorganger Hans Cools is het mijn taak om die strategie verder te zetten en zo de consolidatie van de markt van de financiële dienstverlening te realiseren. Moore Belgium ziet zich als rechterhand van ondernemers met een volledig pallet van services; niet alleen accounting, maar ook audit, fiscaliteit, corporate finance, cfo-as-a-service enzovoort. De heldere groeistrategie vereist ook een integratie van de overgenomen kantoren. Ik zal zorgen voor de nodige cohesie in het commerciële aanbod om de mogelijkheden tot cross-selling te optimaliseren.”

Stap voor stap bijleren

Vanaf oktober zal Isabelle Van Iseghem al enkele dagen per week aan de slag gaan bij Moore om zo op een soepele manier de overgang te realiseren. Tot januari neemt ze nog de rol van cfo bij Randstad waar. “Ik wist voor mijzelf dat ik de stap wilde zetten naar een operationele rol als ceo of coo. Op het moment dat die opportuniteit zich aanbood, heb ik dan ook niet getwijfeld. Maar het is ook met spijt in het hart dat ik Randstad verlaat. Ik voel me hier heel goed en ik heb ook nog zin om een aantal zaken te realiseren. Tegelijk besef ik dat de functie van ceo heel andere eisen stelt dan die van cfo. Dat zal ik stap voor stap moeten leren. Daar tegenover staat dat ik wel veel ervaring heb met financiële dienstverlening. Ik stap ook in een partnerorganisatie waarbij de vennoten samen beslissen om het beste resultaat te behalen. In mijn eerste contacten met de partners heb ik meteen die steun gevoeld”, zegt Isabelle Van Iseghem.

Tijdens haar carrière was ze al onder andere cfo bij Mediagenix, Niko Group en Microsoft. Ze begon haar carrière als auditor bij KPMG.