Privacyverklaring

Nathalie Calle wordt ceo van PIA Group Belgium

2 november 2022
Tekst
Peter Ooms

De ambities van de PIA Group zorgen voor een verschuiving aan de top bij het Belgische onderdeel van de accountancy- en adviesgroep. Steven Brouckaert wordt executive chairman en geeft de fakkel van ceo door aan Nathalie Calle.

“Met Nathalie Calle komt er iemand aan het hoofd van PIA Group Belgium die het bedrijf door en door kent. Als coo was ze de drijvende kracht achter een aantal belangrijke stappen die onze organisatie het voorbije jaar heeft gezet. In haar nieuwe rol krijgt ze alle ruimte om haar visie verder te ontwikkelen”, zegt Steven Brouckaert.

Hij richtte PIA Group op in 2012. “Ik wil mij in de toekomst verder focussen op de Belgische en internationale M&A-ambities van PIA Group en blijf op de achtergrond graag mee het DNA uitdragen”, legt Steven Brouckaert uit.

PIA Group kondigde eind oktober de eerste overname in Nederland aan. Daar start het een samenwerking met Brouwers Accountants. PIA Group is daarmee actief in België én Nederland, het telt bijna vijftig kantoren en meer dan 850 medewerkers. PIA wil groeien én de persoonlijke band tussen medewerker en klant niet verliezen. “Daarom bouwen wij aan een continu uitbreidend netwerk van ondernemende vennoten. Dankzij de onderlinge wisselwerking tussen die partners en ons expertteams vinden ondernemers en particulieren in elk PIA-kantoor een individuele up-to-date service en knowhow”, zegt Steven Brouckaert.

Samenwerken is altijd de kern van mijn aanpak geweest

Nathalie Calle reageert vereerd: “Ik ben bijzonder blij met deze uitdaging. PIA Group is een prachtig bedrijf met veel potentieel. Ik kijk ernaar uit om het verder uit te bouwen, samen met het team. Samenwerken is altijd de kern van mijn aanpak geweest. Dat zal in mijn nieuwe rol niet veranderen.”

Steeds meer operationeel actief

Nathalie Calle heeft de laatste jaren steeds meer de operationele leiding genomen, onder andere in Vandelanotte. Voordien had ze financiële verantwoordelijkheden, zoals bij USG People en Kranen Michielsens. Ze begon haar carrière op de boekhoudafdeling van Ineos.

Nathalie Calle en Steven Brouckaert

Meer in het topic: PIA GroupSteven BrouckaertNathalie CalleBrouwers Accountants