SD Worx en MobileXpense partneren internationaal

18 november 2020
SD Worx en MobileXpense partneren internationaal

Europees dienstverlener voor hr & loonadministratie SD Worx en MobileXpense gaan samen oplossingen ontwikkelen voor kostenbeheer in heel Europa.

De oplossing van MobileXpense automatiseert verwerking van onkosten. Ook boekhoudafdelingen hebben er baat bij. De tool leeft naar verluidt de regelgeving na van ruim 70 landen. SD Worx en MobileXpense werken al samen in het Verenigd Koninkrijk.

De twee bedrijven richten zich op ondernemingen uit het middensegment en bundelen de krachten in alle landen waar SD Worx actief is: België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Samen ontwikkelen ze ook een nieuwe tool die loonadministratie en kostenbeheer integreert. Die nieuwe biedt o.m. een nieuwe (mobiele) app met AI om de gebruikerservaring van medewerkers en hun managers verder te verbeteren, automatische valutaconversie, Google Maps-integratie en ook kredietkaart- en ERP-integratie.

Tine Vandenbreeden (CEO van MobileXpense Group) en Kobe Verdonck (ceo SD Worx) vinden elkaar in een sterk engagement naar gebruikerservaring en klantgerichtheid.