SD Worx stelt Nadine Aerts aan als chief financial officer

20 december 2019
SD Worx stelt Nadine Aerts aan als chief financial officer

Nadine Aerts is de nieuwe chief financial officer van HR-dienstenverlener SD Worx Group. In haar nieuwe functie wordt ze lid van het executive committee van SD Worx. Ze rapporteert rechtstreeks aan CEO Kobe Verdonck.

Nadine Aerts is geen onbekende voor SD Worx: ze werkte meer dan 17 jaar bij SD Worx Group nv. Ze oefende er verschillende functies uit en was onder meer verantwoordelijk voor Specialized Finance. Dat is een afdeling binnen SD Worx Holding nv, die zich buigt over de financieringen van de SD Worx entiteiten, taksoptimalisaties, cash management, langetermijnplannen, diverse strategische projecten en het financiële luik van overnametrajecten.

Eerder dit jaar maakte Nadine de overstap naar SD Worx Staffing & Career Solutions nv. Deze entiteit is gespecialiseerd in activiteiten rond rekrutering en flexibele tewerkstelling. Nadine zal die functie blijven uitoefenen en stuurt vanaf nu de twee finance teams aan. Ze blijft dan ook rapporteren aan Christophe Petit, CEO van SD Worx Staffing & Career Solutions.