Privacyverklaring

Zelf de kracht van Workday ontdekken.

25 april 2022
Tekst
PARTNER CONTENT

In de huidige wereld staat of valt het succes van uw onderneming met uw vermogen om in te spelen op veranderingen. Daarom hebben we een flexibele suite ontwikkeld die snel kan worden uitgerold, diepgaande inzichten biedt en net zo intuïtief werkt als de applicaties die we dagelijks gebruiken op onze telefoon of tablet. Met slimme, zelf te automatiseren financiële processen kunnen organisaties dankzij Workday een einde maken aan de beperkingen van uw traditionele financesystemen. Dit zorgt ervoor dat uw team zich minder bezig hoeft te houden met transactieverwerking en meer tijd kan besteden aan analyses en actie.

Niet alleen voor de grote spelers.

In tegenstelling tot wat veel gedacht wordt is Workday niet alleen geschikt voor de grootste bedrijven ter wereld. Integendeel. Ook veel middelgrote bedrijven, waaronder Argenx en Sienna Capital, hebben een basis voor succes gelegd met de flexibele suite van Workday. Deze bedrijven waren in recordtijd up-and-running en beschikken nu stuk voor stuk over meer inzicht, aanpassingsvermogen en een solide basis om te schalen en te groeien.

Is uw financeteam slagkrachtig genoeg?

Is uw finance-organisatie optimaal voorbereid op een snel veranderende, digitale wereld? Of zou Workday voor meer slagkracht kunnen zorgen? Gun uzelf de tijd om dit te ontdekken tijdens Workday Discover op 31 mei 2022 bij Silo.Brussels.

Collibra, Deloitte, Kainos, KPMG en PwC delen ervaringen en expertise

In iets meer dan een halve dag vertellen experts, klanten en partners van Workday wat onze oplossingen voor hen betekenen. Zo vertelt de Belgische unicorn Collibra hoe Workday hen heeft geholpen met het leggen van een fundering van internationale groei en het vermogen om snel aan te passen aan onverwachte situaties, zoals COVID-19. Onze partners Deloitte, Kainos, KPMG en PwC gaan in op de laatste trends waar financeprofessionals mee te maken hebben. Ook kunt u hands-on aan de slag met Workday Financial Management.

Tijdens deze dag staat niet alleen Workday centraal. U zult vooral nieuwe ideeën ontdekken om u te helpen innoveren en aan te passen. We ontmoeten u graag!

Voor meer informatie en uw aanmelding kunt u terecht op: Workday Discover Benelux 2022 | Workday

Workday Discover Brussels
31 mei 2022 | Silo.Brussels

Highlights:

  • Klanten van Workday, waaronder de Belgische unicorn Collibra, vertellen hoe Workday ze wendbaar maakt en helpt groeien.
  • Partners en experts van Workday, waaronder Deloitte, Kainos, KPMG en PwC, gaan in op de trends, uitdagingen en kansen waar organisaties mee te maken hebben.
  • Een inspirerende keynote die verkent hoe Workday uw digitale transformatie kan versnellen.
  • Een-op-een demonstraties van de oplossingen van Workday, waaronder Workday Financial Management en Workday Adaptive Planning.

Meer informatie:

Workday Discover Benelux 2022 | Workday