Privacyverklaring
juni252024

webinar

Trends en best practices in wereldwijde e-facturatie en tax compliance

De wereldwijde verschuiving naar verplichte e-facturatie en belastingnaleving wordt steeds sterker en zal in 2024 en daarna een grote impact hebben. Overheden overal ter wereld stellen regels op en verplichten bedrijven om zowel lokale als internationale regels te begrijpen en na te leven. Bedrijven moeten overgaan op echte elektronische facturatie en ervoor zorgen dat ze voldoen aan de btw-regels.

Speakers

Kris Vanhoutte

e-invoicing specialist

Filip De Rycke

Host

Info

Dit brengt niet alleen een nieuw tijdperk van operationele verschuivingen met zich mee, maar introduceert ook nieuwe technologische uitdagingen voor veel bedrijven. Deze veranderingen kunnen verstorend en kostbaar zijn en de aandacht afleiden van andere strategische prioriteiten, tenzij jouw bedrijf klaar is om er vroeg bij te zijn.

Ontdek de opkomende trends en veranderingen op gebied van e-facturatie en compliance en leer inspelen op de huidige markt. Tijdens dit webinar gaan Kris Vanhoutte (Basware) en Filip De Rycke dieper in op de wereldwijde verschuiving naar verplichte e-facturatie en de digitalisatie van belastingen.Wat mag je verwachten?

​​​​​​​

  • Compliance en komende mandaten
  • Waarom e-facturatie belangrijk is voor jouw bedrijf
  • Hoe het huidige landschap een uitdaging is, maar ook een grote kans
  • ROI en andere voordelen voor het kiezen van een AP automatiseringsoplossing

Helaas...

Je moet marketing cookies accepteren om te kunnen inschrijven.

Cookievoorkeuren aanpassen

Partners