Workday introduceert Finance Management in België

31 oktober 2019
Workday introduceert Finance Management in België

Workday is een specialist in cloudoplossingen voor HR en finance. Het lanceerde op 30 oktober de Belgische versie van zijn finance applicatie.

In die Belgische versie is er speciale aandacht voor het verplichtingen vanuit de Belgische overheid en regelgevers. Het gaat dan om Intrastat, het Belgische rekeningstelsel, specifieke BTW-vereisten en de verplichting om documenten door te nummeren.

Daarnaast kondigt het bedrijf de beschikbaarheid van bijkomende modules voor Planning en Analytics.

Grote organisaties wereldwijd (waaronder Amazon en Netflix) maken gebruik van de enterprise cloudapplicaties van Workday voor finance en human resources. In België zette Workday vooral in op human capital management. Tot voor kort. Want nu introduceert Workday hier de cloudoplossing Finance Management. Daarmee kunnen nu ook organisaties in België hun digitale transformatie naar een hoger niveau brengen met één systeem voor finance en HR.

Het uitgangspunt daarbij is dat dit gemeenschappelijk platform een specifiek voordeel geeft. Het bedrijf bedrijf noemt dat Power of One: één bron voor alle data, één veiligheidsmodel, één gebruikerservaring en één community.