Privacyverklaring

De boekhoudsoftwarecross

25 augustus 2022
Tekst
Peter Ooms

Het veldrijden zal er dit seizoen een beetje anders uitzien. Na drie jaar krijgt de overkoepelende organisatie van Belgische crossen een nieuwe titelpartner en wordt Exact Cross.

Drie jaar lang was Ethias titelpartner van de organisatie. “We zijn Ethias dankbaar voor de goede samenwerking, maar we zijn ook dubbel verheugd dat we met Exact, business software leverancier, op korte termijn een nieuwe partner hebben om mee te stappen in dit project”, vertelt Christophe Impens van Golazo. “Voor Exact is dit een communicatiekanaal om hun doelgroep in België op aansprekende wijze te bereiken.”

Exact, een van oorsprong Nederlands bedrijf dat met haar software KMO’s en accountants ondersteunt bij het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen, heeft toegezegd als titelpartner voor twee seizoenen. “We zochten een mooie sport die een hoge zichtbaarheid en bekendheid geniet en zeer populair in België is”, legt CCO van Exact Wiegert de Vos de keuze voor de veldritwereld uit.

Ook de waarden en normen in het veld overtuigden Exact om het veldrijden te ondersteunen. “Het is fysiek en mentaal een veeleisende sport voor de renners en rensters die met enorm veel drive, passie, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en precisie de lat steeds weer hoger leggen. Dat is de mentaliteit die we binnen Exact ook ervaren. We zijn er ook van overtuigd dat we via het veldrijden onze klanten iets extra’s kunnen bieden en dat het een inspirerende plek zal worden om elkaar te ontmoeten”, licht Wiegert nog toe.

Foto: Rechts Wiegert de Vos (Exact) met Christophe Impens (Golazo)