Privacyverklaring

Jarno Devedeleer is cfo van Moore Belgium

4 oktober 2023
Tekst
Peter Ooms

Na vier jaar in de fashionsector met het kledingmerk Xandres, zet Jarno Devedeleer de stap naar de financiële dienstverlening.

Moore Belgium groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke accounting- en consultingdienstverlener in België. Het bedrijf ondersteunt het groeitraject van kmo’s, grotere ondernemingen en lokale overheden. Het levert diensten op het vlak van boekhouding, audit, business analytics, businessconsulting, corporate finance, subsidies, interim-management en tax en legal services.

Honderdtal vennoten

Moore Belgium is een partnerorganisatie met een honderdtal vennoten onder leiding van voorzitter Peter Verschelden en ceo Isabelle Van Iseghem. Sinds de komst van investeringspartner Waterland als aandeelhouder legt het bedrijf een versneld groeipad af, met inmiddels een veertigtal overnames. “Die zijn ook gericht op een bredere nationale dekking, met recent de integratie van accountantskantoor ODB in Wallonië,” zegt Jarno Devedeleer.

Als lid van Moore Global – een van de grotere accountancy- en consultingnetwerken ter wereld – helpt Moore Belgium klanten in meer dan honderd landen.

Groeistrategie ondersteunen

“Mijn belangrijkste rol is de groeistrategie te ondersteunen met een sterke organisatie van het financieel management en de integratie van de overgenomen kantoren op het vlak van boekhouding en facturatie. Deze overnames gebeuren in nauwe samenwerking tussen onze afdeling Corporate Finance, de businessunits en onze aandeelhouder Waterland”, zegt Jarno Devedeleer.

Tot 30 september was hij actief als cfo van Xandres. Voordien was hij actief in de Colruyt Group. Hij startte zijn carrière als auditor bij EY.