Melisa Bolca klaar voor nieuw avontuur bij Ixx Pharma

14 september 2022

Melisa Bolca wordt de nieuwe Finance & Admin Manager van Ixx Pharma, een bedrijf in voedingssupplementen dat vorig jaar werd overgenomen door Havea Group.

Ze zal de financiële dienst reorganiseren en integreren in het overkoepelend bedrijf Havea Group. Ze verlaat GBfoods waar ze 13 jaar aan de slag was in verschillende financiële functies.

Integratieproject

Voor Melisa Bolca waren er enkele belangrijke redenen om de overstap te maken.” “Ik zie het als een grote uitdaging om de financiële dienst nog verder te integreren in deze nieuwe onderneming en de krijtlijnen verder mee uit te tekenen. Projecten rond automatisering en digitalisering zullen de nodige aandacht krijgen. Momenteel wordt de dienst deels geoutsourcet. Ik wil bekijken of we dit kunnen veranderen met als doel een sterkere financiële organisatie neer te zetten. Om te kunnen groeien, moeten we de juiste mensen aan boord hebben.”

Overname

Ze komt over van BSC Butterfly, een bedrijf gelegen in Beringen, gespecialiseerd in de productie van verse soepen. BCS Butterfly werd in 2019 overgenomen door GBfoods. “Deze overname heb ik intensief gevolgd”, zegt Melisa Bolca. “Ik heb de integratie begeleid en daarna de kans gekregen om mee in het management te stappen. Samen met het lokale team, heb ik de financiële processen kritisch herbekeken en nieuwe procedures ingevoerd waar nodig, volgens de group policies.”

Verplaatsing

In haar nieuwe job bij Ixx Pharma zal ze dichter bij huis kunnen werken. Bij haar vorige werkgever moest ze van haar woonplaats Beveren tot Beringen pendelen. “Ik heb het altijd met passie gedaan en ik werd altijd goed gesteund door de directie. Er was ook de mogelijkheid om deels van thuis te werken. De laatste maanden begon de verre verplaatsing echter toch zwaar door te wegen”, zegt Melisa Bolca.