Privacyverklaring

STUDIO Finance: De overstap naar een elektrische vloot

15 maart 2021
Tekst
STUDIO Finance

STUDIO Finance brengt per aflevering twee experts samen over een actueel finance-thema. Zij worden geïnterviewd door een bekende radio- of televisiepresentator en geven hun visie op de toekomst.

Lisbeth Imbo interviewt Vincent Vanden Bossche, Electric Vehicle Manager bij Arval, dochteronderneming van BNP Paribas Fortis en Bart van der Pluym, CEO van Numobi, een samenwerking tussen ENGIE en Arval. Ze praten over de overstap naar een elektrische vloot en hoe je hieraan begint.

Door de coronacrisis evolueert de maatschappij razendsnel op het vlak van mobiliteit: nieuwe technologieën, elektrificatie van het wagenpark, strengere reglementering, opkomst van een circulaire economie... Het is tijd om na te denken over overstappen naar elektrisch rijden. Wanneer begin je eraan? Wat moet dat kosten? Hoe pak je dit aan? Daar praten we over in deze aflevering.

Over onze gasten:

Vincent Vanden Bossche, Electric Vehicle Manager bij Arval: Vincent is als Electric Vehicle Manager verantwoordelijk voor de elektrificatiestrategie bij het mobiliteitsbedrijf Arval, dochteronderneming van BNP Paribas Fortis. Hij is sinds 2010 actief in de leasingsector waarvan 7 jaar als Business Manager.

Bart van der Pluym, CEO van Numobi: Bart is al twintig jaar actief in de leasingsector. Hij is CEO van Numobi, een samenwerking tussen ENGIE en Arval.