Privacyverklaring

Arval Flex: de leasingformule voor de toekomst?

18 september 2024
Tekst
Margot De Smet

Van fietslease over openbaar vervoer tot deelauto’s: anno 2024 is flexibiliteit essentieel in onze mobiliteit. Met de handige en vernieuwde formule Arval Flex trekt leasingmaatschappij Arval deze flexibiliteit ook door naar leasewagens zelf.

De mobiliteitsnoden van ondernemingen en ondernemers veranderen, schommelen tussen seizoenen en kunnen kortstondig van aard zijn. Arval Flex komt aan deze noden tegemoet met een flexibele, eenvoudige leasingformule. Door flexibele looptijden, een onmiddellijke levering en een ruime keuze uitvoertuig- en prijscategorieën is het een ideale formule voor iedereen die wenst te leasen op korte of iets langere termijn.

Lease enkel voertuigen wanneer, waar en zo lang u ze nodig hebt

De komende maand eerder een bestelwagen nodig dan een personenwagen, of omgekeerd? Dankzij Arval Flex ruilt u de ene zo in voor de andere, en bent u niet beperkt tot een specifieke voertuigcategorie. U leaset bovendien enkel voertuigen wanneer, waar en zo lang u ze nodig hebt, met een minimale looptijdverbintenis van 1 maand. Zonder waarborg of opzeggingsvergoeding, met de diensten die u van uw traditionele leasingformule gewoon bent: onderhoud, pechverhelping, banden voor alle seizoenen …

Transparante voertuig- en prijscategorieën

Een van de belangrijkste voorwaarden om kort op de bal te spelen, is een eenvoudig en duidelijk keuzeproces. Bij Arval Flex zijn de voertuigcategorieën steeds up-to-date. Naast onder meer stadswagens, breaks en SUV’s, kan u ook kiezen voor bestelwagens. Uiteraard wordt er ook sterk ingezet op elektrische voertuigen om de energietransitie te ondersteunen.

De prijzen variëren naargelang de voertuigcategorie en het aantal maanden dat u leaset: hoe langer de looptijd, hoe voordeliger de maandprijs.

Onmiddellijke levering

Om de snelle groei van uw bedrijf te ondersteunen, voor tijdelijke activiteiten, of om uw nieuwe medewerkers een aanloopwagen aan te bieden,: een snelle levering is essentieel om de continuïteit van uw onderneming te garanderen. Arval beschikt over een eigen Arval Flex-vloot met recente voertuigen, waaruit uw voertuig al binnen enkele dagen na bestelling wordt geleverd.

Voortdurend in beweging

Arval Flex is een recent vernieuwde formule, met handige tools die onder meer inzage geven in het fiscale aspect en de TCO van uw Arval Flex-voertuigen. Ook de elektrische vloot zal in de toekomst nog uitgebreid worden. Via https://www.arval.be/corporate/arval-flex blijft u steeds op de hoogte van alle nieuwigheden.

Arval Flex
Arval Flex: de vernieuwde leasingformule

Meer in het topic: