Privacyverklaring

Koen De Brabander wordt de nieuwe cfo van Unifiedpost Group

27 maart 2024
Tekst
Peter Ooms

Laurent Marcelis verlaat het bedrijf. Koen De Brabander vervangt hem als cfo vanaf 15 april. Zijn taak als investor relations manager gaat naar Alex Nicoll.

Unifiedpost biedt cloudoplossingen voor zakelijke processen in kmo’s. Het bedrijf is vooral bekend als een pionier op het vlak van e-facturatie, maar heeft een breder aanbod van diensten rond documenten, identiteit en betalingen.

Koen De Brabander is met ingang van 15 april 2024 aangesteld als de nieuwe chief financial officer van Unifiedpost Group. Het toezicht op investor relations gaat naar Alex Nicoll.

Ervaring in strategisch plannen

Koen De Brabander heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van financieel management en strategische planning. Sinds 2020 werkt hij voor de groep als operationeel financieel directeur. Voor hij bij Unifiedpost aan de slag ging, vervulde Koen De Brabander verschillende senior financiële functies bij BDO en de KBVB, en werkte hij als onafhankelijk adviseur voor een resem andere organisaties.

“We zijn verheugd om Koen te verwelkomen als onze nieuwe cfo”, zegt Hans Leybaert, ceo van Unifiedpost Group. “Zijn diepgaande expertise op het gebied van financiën en strategie sluit perfect aan bij onze doelstellingen voor toekomstige ontwikkeling. Koen’s leiderschapskwaliteiten en visie zullen van onschatbare waarde zijn bij het uitbreiden van ons aanbod en onze aanwezigheid op de markt.”

Naadloze overgang voor investor relations

Alex Nicoll wordt verantwoordelijk voor de relaties met de investeerders. Hij heeft een achtergrond in financiën en communicatie. Daarmee garandeert hij een naadloze overgang en voortdurende betrokkenheid bij de investeerders en de financiële gemeenschap.